Stævne i Berlin

En smule forsinket. ( selvom det er under 24 timer siden vi landede i DK)


En begivenhedsrig weekend i Berlin er netop slut, og efter alle oplevelser og indtryk har lagt sig lidt, er det tid til at dele lidt ud af goderne.

Vi vidste på forhånd at landsholdskæmpere, samt elitekæmpere fra de fleste europæiske lande ville være til stede, så det var en ydmyg flok stævnedeltagere der drog mod Berlin fredag.
Og mht niveau forventninger blev vi ikke skuffet, hold da op nogle flotte kataer.

Så planen var som den plejer.. vi giver den 120% … Og jeg skal da lige love for der blev leveret… ALLE var bare tunet ind og klar til kamp, indstillet på at tage kampen op mod eruropas bedste.

Så med kampgejst og super opbakning fra holdkammerater, medrejsende forældre, og naturligvis coaches, blev der svedt for kæmpet for hvert et flag…


Og flag blev da også til. Både Amalie og Victoria tog et af tre flag mod deres første modstandere, og både Aleksander og Oskar slog modstandere med alle tre flag. FOR VILDT…

Så vi faldt ikke igennem på nogen måde, og for at gøre vildt vildere endte Oskar simpelthen med at kæmpe sig til en SUPERFLOT BRONZE….

At hente en medalje på dette niveau er langt over forventning….. Og alle kunne se at det kan lade sig gøre at være med…..


Det bliver ikke sidste gang vi opsøger de bedste, blot for at vise hvor meget dygtigere vi er blevet siden sidst.


En stor tak til alle der har støttet op om turen, ikke mindst Claus Vestergaard for planlægning af hele turen……


Tak til kæmperne for en fantastisk oplevelse, til forældrene for opbakning, og til coaches for at bruge denne weekend på at støtte vores stævnehold til det sidste….


OUS…..

Loading

Skriv et svar