Dan graduering af AD

Dan-graduering af AD

 Onsdag den 25. maj var en stor dag for Amager Karate Klub og en kæmpestor dag for Anne-Dorte, som nåede et livsmål om at få sin dan-grad før hun blev 50 år - kun 18 dage før den runde dag.

AD er en af klubbens grundpiller. Hun lægger utroligt meget arbejde i klubben, styrer økonomien med hård hånd og arbejder flittigt for, at der på alle områder er orden i tingene og for at alle i klubben har det godt.

Forud for gradueringen var AD meget spændt. Generalprøven var ikke gået helt som ønsket og det gav anledning til nervøsitet.

Nervøsiteten viste sig imidlertid ubegrundet. AD har trænet meget intenst op til gradueringen og har mange gange svedt og bandet i dojoen før solen stod op. Det lønnede sig, og der var udelukkende meget rosende ord fra bedømmerpanelet for både kata og kumite, og det var en meget stolt og rørt AD, der modtog det flotte bælte til store klapsalver fra det talstærkt fremmøde publikum bestående af familie, venner, holdkammerater og en række andre personer i alle aldre som ønskede at vise AD respekt på den store dag.

Stort tillykke AD - du har nu suppleret dit sorte bælte i administrativ karate med en utroligt flot og velfortjent dangrad.

                                                                                                                                            Af Peter Veistrup

Loading