Bushido Karate Open 2022

"Man skal stå tidligt op, hvis man skal have succes" - er der nogen, der siger.

Så den 7. maj stod Amagers egne op 2-3 timer før fanden fik sko på, og tog turen til Halmstad Arena, hvor Bushido Karate Open 2022 fandt sted.

Halmstadstævnet var det sidste i årets svenske forårskampagne, som hidtil har ført os til Stockholm og Kristianstad.

Stævnet var til tider organisatorisk set en gang svensk pølseret.

Sportsligt set var det til gengæld lige, hvad vores kæmpere havde brug for - gode erfaringer for vores yngste og mulighed for at komme på gulvet mange gange og prøve ting af forud for kommende udfordringer for vores rutinerede kæmpere.

Medaljer ...man skal have den store kugleramme frem for at tælle til så mange. 29 får jeg det til, og det er - ubekræftet - ny klubrekord.

Merle bronze

Dean sølv

Storm guld

Valdemar guld

Mikkel sølv

Melanie guld og sølv

Aleks sølv og bronze

Oskar sølv og bronze

Justina guld, sølv og bronze

Luna guld, sølv og bronze

Anna guld og sølv

David 3 guld

Cecilie bronze

Salka sølv

Catharina guld

Jesper guld og sølv

Allan sølv og bronze

Der er særlig grund til at fremhæve betydningen af, at vores senseis Allan og Jesper viser vejen for vores yngre kæmpere, og det gjorde de på flotteste vis.

Herudover var podiet med Catharina, Salka og Cecilie hvor vi ryddede bordet et højdepunkt.

Og så skal det mod, som vores alleryngste kæmpere Merle, Dean, Storm og Valdemar, nævnes - at gå ind på tatamien i en kæmpe sportshal med alles øjne rettet mod én, er en disciplin i sig selv. Det kræver tilvænning, men vores kæmpere viser gang på gang, at der kun skal ganske få stævner til, før de føler, at de er på hjemmebane på alle tatamier.

Jeg er overbevist om, at en del af årsagen til følelsen af hjemmebane skyldes den enorme opbakning fra holdkammerater og medrejsende familiemedlemmer.

Et eksempel på den opbakning er, at selvom alle andre puljer for længst var afsluttet, var der en stor del af Amagerslænget, der blev til den bitre ende for at se Davids seniorpuljer. Han skuffede ikke og kronede dagens første guld i junior med yderligere to guld i senior open og senior dan - og så var der også en surprisekata til dem, der holdt ud.

00.30 den 8. maj, var de sidste hjemme efter en god og laaaaang dag i hallen. Tak til alle vores kæmpere, coaches og støttende forældre for et fremragende plyndringstogt i Halland.

                                                                                                                                              Af Peter Veistrup

  • Indmarch

Loading