Om Amager Karate Klub

GOD KARATEUNDERVISNING, VELUDDANNEDE INSTRUKTØRER OG ET GODT KLUBMILJØ HAR GJORT OS TIL TÅRNBYS STØRSTE

Idrætsforeningen Amager Karate Klub, eller i daglig tale blot Amager Karate, er Tårnbys Anna Jupita Ågedalstørste karateklub.
Karateklubben blev grundlagt helt tilbage i 1972. Efter en gennemgribende modernisering af foreningen, flyttede karateklubben i 2009 til Fuglebækvej 3A, hvor vi byggede vores egen 350 kvadratmeter store nye dojo, indrettet efter japansk forbillede.

 

Cathrina Herskind-Hansen

Her underviser vi hvert år mere end 500 elever fra hele Amager i alderen fra 5 til 65 år. Vores instruktører har mange års erfaring og er uddannet i landsforbundene.

Selv om karate er det centrale, lægger vi næsten lige så stor vægt på det sociale miljø i foreningen. Vi er stolte over at kunne tilbyde et helt unikt godt klubmiljø med mange aktive og engagerede elever og familier.

 

Amager Karate er et sted, hvor der skabes netværk, knyttes venskaber og hvor vi er rigtigt gode til at invitere nye medlemmer og familier ind i fællesskabet.
Vi vil også gerne have dig som klubkammerat, så kom og vær med.

 

Justina Dahl-Wrønding

Begynd med en GRATIS PRØVETIME, så har du allerede lagt fundamentet til et nyt og bedre liv med fysisk og psykisk overskud og en masse nye gode venner.

 

Tilmeld dig  gratis prøvetime