Kyu-graduering og 7 x shodan!

Flagene var fremme igen lørdag den 11. juni og mandag den 13. juni 2022. Det var endelig igen blevet tid til graduering.

 

Der var lagt et flot program med en stram tidsplan, så alle kunne nå igennem og ikke mindre end 6 senseis og sempais var mødt op for at bedømme de spændte karate-ka´ers indsats.

 

I sofaområdet sad forældre, søskende og venner og ventede i spænding til lyden af kiai bag de lukkede døre – klar til at suse ind til billeder, klapsalver og kram efter endt graduering. Ude på gangen sad de kommende shodan´er klar med gode råd og hjælp til de sidste detaljer til dem, der havde brug for hjælp eller bare lidt moralsk support – det er klubånd på højt plan.

 

Morgenen blev skudt perfekt i gang med en flot indsats af klubbens yngste supertalenter, der efter en god gang opvarmning med  Salka lavede nogle superflotte præstationer og kunne hive deres flotte nye bælter i land.

 

Efter en kort pause var det 9. og 8. kyu graderne, der var målet. Alle gav sig 100 procent og også her kunne alle bryste sig af enten en ny farve på bæltet eller en fin ekstra streg.

 

Next up 7., 6. og 5. kyu – der efter en grundig opvarmning ved David (med publikum på) – gav den max gas og kørte hårdt på – tror stadig et par af os i drømme kan høre Jesper sige ”bliv stående, hold jer i gang – for vi er ikke færdige med jer endnu….” Også her fik alle nye grader, så der var uddeling af streger til det røde bælte samt lilla og gule bælter til de pænt trætte karate-ka’er.

 

Dagens sidste omgang 4., 3., 2. og 1. kyu blev en gennemført hård omgang på halvanden time, hvor alle gav sig så meget, at rygterne vil vide, at nogen lige måtte en tur ud og tale i den store hvide porcelænstelefon. Respekt for at give sig så hårdt! Efter at være pacet igennem kihon, kata og kumité i forskellige afskygninger kunne alle karate-ka´erne iføre sig deres nye orange, grønne, blå og brune bælter og modtage konstruktiv og god feedback fra senseis og sempais.

 

Men….. graduering var ikke slut endnu…… for den efterfølgende mandag (13. juni 2022) skulle der skrives klubhistorie, da ikke mindre end 7 seje talenter skulle til shodan graduering.

Det var spændte forældre, søskende, kærester og klubkammerater der var mødt frem for at supporte de 7. Ingen tvivl om at der var kæmpe opbakning til dem.  Rygterne vil vide, at det bestemt ikke var nogen gavebod og at de blev kørt godt og grundigt igennem pensum i en 4 timers lang seance – der endte lykkeligt for alle. Nu kan klubben derfor sige et kæmpe tillykke til Luna, Cecilie, Salka, Catharina, Aleksander, Oscar og Justina med deres shodan og det sorte bælte – det er bare så godt gået og meget velfortjent.

                                                                                                                                                                       Af Christina Holck Hansen

Loading