Stævne – Holstebro Open: 5 Guld – 5 Sølv – 1 Bronze

Ous.. så er det tid til årets sidste beretning fra stævneholdet.

Så tag en kop kaffe og læn dig godt tilbage:

Årets sidste stævne foregik i dag til Holstebro Open / Shuhari Cup.

Jeg havde forsøgt at nedtone forventningerne lidt, da de fleste i forhold til sidste år , skulle kæmpe enten i åben klasse eller i 5-1. kyu. Men hvis du har fulgt med i disse stævneberetninger, så ved du allerede nu at vores dejlige stævnebørn gør en ære ud af at få mig til at æde mine ord, og dette skulle ikke være en undtagelse.

Se det er børn med selvtillid, det kombineret med den fremragende træning de har modtaget af Shihan Jackie udgør den sprængfarlige cocktail, der gør Amager Genseiryu Karate Do Kai så farlige til stævner.

35 drog af sted til Holstebro lørdag… 19 kæmpere, den faste fanskare, og en vestjysk fisker ?????
Vel ankommet til Idrætscenter Vest, blev vi indlogeret i de bestilte værelser. Af erfaring vidste vi at der var en dojo, da vi havde lånt den sidste år til stævnet. Da vi høfligt forespurgte om vi kunne låne denne fik vi svaret: Der er nogle udefra der er nødt til at overnatte i dojoen, da en eller anden klub fra Amager har booket alle værelserne….. ooups…….

Vi kunne dog finpudse vores kataer i det opvarmningsområde der var sat op til søndagens stævne… Vi måtte desværre under denne finpudsning konstatere at Victorias knæ ikke skulle udsættes for yderligere belastning, så vi måtte desværre trække hende. Som den gode holdkammerat hun er, tog hun beskeden flot og hjalp i stedet med coaching… god stil Vic… ( vi glæder os alle til du er helt klar igen )

Der var lørdag aften bestilt bord på den lokale kineserrestaurant, det kan nok være de fik travlt da 35 sultne Amagerkanere dukkede op.

Se at have 19 børn med på restaurant uden at skulle så meget som løfte et øjenbryn er i sig selv helt fantastisk, hold nu op nogle nemme børn. ( Det er langt værre med forældrene, men lad det nu ligge )

Efter at have indtaget et skønt måltid mad, var det tid til at tage tilbage. Da vi rejser os for at afregne får vi beskeden at en
vestjysk fisker har sponsoreret vores måltid??? Øhh vi er 35!!!!

Og så siger man der ikke er penge i fisk ??? spøg til side… En KÆMPE tak til vores vestjyske fisker sponsor.
( har naturligvis sat mine jyske kontakter i gang med at undersøge om der er en fisker der overfisker sine kvoter..? )

Tilbage på Idrætscenteret blev ungerne lagt til ro, mens de voksne holdt taktisk møde. Kan afsløre at stævneholdets kit tilsyneladende fremover også indeholder en campingvogn..?? jovist klubben har så sandelig vokseværk.

Vi satsede på en god nattesøvn, men blev afbrudt af stive østeuropærer der syntes det var vanvittigt morsomt at banke på alle vores døre og ruder kl 2 om natten.. (De har nok ikke været bevidst om at det var en karateklub der overnattede)
Det til trods var alle klar søndag morgen… Selv Caroline så frisk ud, SÅ er alle friske…

Puslespillet med coaching var lagt, taktikken klar og alle kaér SÅ klar til at indtage tatamierne… Med selvtillid og lækkert hår, ( pigerne er vanvittig gode til at hjælpe hinanden med at dimse hår. Reglerne er klare til stævner så det skal være perfekt) var det tid…

Alle puljer var round robin ( alle mod alle) og kun nr. 1 og 2 i puljerne gik videre til semifinaler, så der var mange kampe til alle. Og der blev i den grad gået til stålet, med lækker karate og vennernes opbakning, bød alle ind og gjorde klubben stor ære.
Efter sidste pulje kunne vi stolte fremvise 5 guld 5 sølv og 1 bronze… VILDT… Da vi i flere puljer havde mange kæmpere er det et helt fantastisk resultat… ( med 3 i samme pulje og kun to videre, er det svært at opnå mere)

Så endnu engang en kæmpe success i Holstebro. ( gad vide om vi bliver inviteret næste gang ?? )

En stor tak til alle ungerne for at være jer…. En stor tak til forældrene for jeres børn, nå ja og naturligvis for jeres evige opbakning…
Tak til vores vestjyske fisker, og til Coaches der gør det muligt at have så mange med… Specielt til Victoria og Charlotte Vestergaard for at træde ind , da det brændte på efter nogle puljer blev rykket.. Til Shihan for at hæve vores niveau.

Og ikke mindst tak til Claus Vestergaard-Laustsen for igen at arrangere ….

Kan til de nysgerrige berette at vi efter dagens stævne er på 116 medaljer i klubben
37 guld 35 sølv og 44 bronze.

Det er ikke så ringe endda…. 

Ous

Loading

Skriv et svar