Stævne – Danish Open

En opsummering på stævneholdets deltagelse i denne weekends Danish Open .


Velvidende at vi drog til Kolding for at møde de bedste, var alle kæmpere klar til at tage kampen op. Og det gjorde de i den grad. Det kan være noget så nervepirrende at stille op i klasser hvor man ved flere at deltagerne er elite og landsholdskæmpere.

Og nerverne var bestemt også at se og mærke på weekendens kæmpere.
Men et lille citat fra Luna…: Jeg vil ikke give min modstander den fordel at jeg er nervøs, så nu er jeg helt afslappet”.

Det er det vindere er lavet af, uanset udfald af lodtrækning. Bevares niveauet var højt. Men ikke desto mindre lykkedes det både David og Victoria at komme i bronze kamp….

But it aint over until …. Vores lille DM mester går på måtten.. så helt uden metal forløb weekenden ikke. Oskar tog i overlegen stil en guld med hjem. FLOT..

Alt i alt en fantastisk weekend, hvor alle kæmpere blev endnu bedre, og endnu bedre forberedt til næste weekends stævne i Berlin, hvor niveauet er endnu højere. ( div landshold deltager), ikke at det skræmmer nogen da oplevelsen ligger i både karaten og kammeratskabet…

Og kan garantere at alle gør deres for at vise at Amager Genseiryu Karate-Do Kai er her for at blive …..


En kæmpe tak til alle kæmpere for at vise hvor dygtige de er blevet og til forældrene der gjorde den tur til det jydske uforglemmelig, ligeledes til coaches, der sørgede for at alle kæmpere var klar…..


OUS

Loading

Skriv et svar