Ishøj Karate Cup 2019

Så blev det tid til årets første stævne. Ishøj Karate Cup.

Et stævne der er pointgivende for elitekæmpere, så man kan kun forvente at de bedste af de bedste dukker op. Og det gjorde de. Men med det sagt, synes ingen af vores kæmpere at være mærket af det, hmmm måske det skyldes det høje niveau vores egne kæmpere har.

Alt andet lige var det SKØNT igen at mødes til forventningens spænding, euforien i hallen, og i den grad tændte karate kaér.

Udstyret i de nye stævnedragter er ingen i tvivl om at Amager Karate Do-Kai dukkede op som EN samlet enhed, med god energi, og masser af opbakning til klubkammeraterne.

Det var første stævne med det nye pointsystem, hvilket helt naturligt var grund til lidt ekstra nervøsitet, hos både kæmpere og coaches.

På trods af kampe mod landsholdskæmpere lykkedes det alligevel hele fem kæmpere at komme videre fra første runde, og yderligere to videre fra anden runde, men måtte se sig slået i bronze kamp.

Med det niveau der blev lagt for dagen , kan man kun have respekt for samtlige kæmpere at vise så flot og stilren karate som de gjorde.

Det kan måske lyde en smule malplaceret, men der er ingen tvivl om at det er et af de stævner, hvor vi tager mest med hjem, på trods af de manglende medaljer.

Det giver blod på tanden til at få trænet de detaljer der gør kataerne endnu flottere, så alle står skarpt til DM.

En flot indsats i kumite af David gav desværre ikke videre deltagelse, men han gav den fuld gas.

Super skønt med den store opbakning fra forældre og bedsteforældre, søskende og venner. Ikke mindst de karate venner der kom og bakkede op selv de ikke selv kunne stille op.

2019 er skudt i gang, og vi ser frem til flere gode stævner i godt selskab!

OUS!

Loading