Graduering

Kære karate kaér, Danbærer, familie, venner, bedsteforældre og hvem der ellers har lagt vejen forbi Amager Genseiryu Karate Do Kai.Næsten en uge med gradueringer er vel overstået… Først og fremmest et stort TILLYKKE til alle der har bestået deres graduering. Knapt 100 elever har fået nyt bælte og bevis for deres karatekundskaber…. Det er fantastisk mange….


Det er i den forgangne uge, gang på gang bevist hvor god en klub i alle har været med til at skabe. Til ALLE gradueringer har spændte karatevenner ventet på at ønske tillykke…Til alle jer skønne børn, der valgte at bruge tid i jeres weekend på at støtte op omkring jeres venner, er der kun et at sige: GOD STIL..Det er klubånd på et niveau hvor de færreste kan være med… Det er svært som bestyrelse at få armene ned.. Den store tilgang vi det sidste år har oplevet, er et klart tegn på at nytilkomne nyder at dyrke karate med deres nye venner. Jeg tillader mig at citere en af vores kaér der efter endt træning henvender sig til sin mor::”
Mor det er som at have to familier. Denne her og min karatefamilie…… ”Der har i blandt de mange gradueringer været sortbæltegraduering til 2. og 4. dan. en vild forstærkning af klubben… FLOT….En stor tak til gradueringsudvalget Shian Jackie Moos, Sensei Jason Wager, og sempai Peter Westergaard for at bruge så mange timer på at graduere.Nu kan vi alle glæde os til at se alle de nye bælter, og forsætte det gode arbejde, så alle bliver endnu dygtigere.En taknemmelig BestyrelseOUS

Loading

Skriv et svar