Gladsaxe Cup: 8 Guld – 3 Sølv – 8 Bronze

GLADSAXE CUP 2018

Det er jo blevet tradition at jeg laver en lille update fra de stævner klubben deltager i . Gladsaxe Cup 2018 blev stævnet der bød på mange wauw oplevelser…

Stævnet slog rekord med 699 opstillede. ( og ca 455 kæmpere. ) Vi slog selv rekord med 38 opstillinger fordelt på 31 kæmpere. Så dejligt at så mange nye havde lyst til at prøve det af. Vi havde 11 debutanter, som ville prøve kræfter med stævne.

Med så mange opstillede og især så mange unge nye, var det nærliggende at ty til vores mange dygtige store piger, som med tiden er blevet dygtigte coaches. Det skal hertil siges at alle kadetter og ældre ( 14 år og op) først skulle kæmpe søndag, så de valgte at bruge en hel lørdag på at hjælpe nye som erfarne stævnedeltagere.

Jeg bliver nok nødt til at forklare at, da vi i sin tid startede stævneholdet bestod det af en masse store piger og David, så når der blev råbt kom så piger, fulgte David pligtopfyldende med. Så David har længe været ”en af de store piger” Så da jeg spurgte til hvem af de store piger der ville stille sig til rådighed en hel lørdag, kom det prompte fra David :” Er jeg stadig en af de store piger ? for jeg vil meget gerne coache..” Ja min dreng, du er så stadig en af de store piger….. 

Kan ikke beskrive hvor stolte vi skal være som klub over at have så mange store elever der vil bruge deres kostbare fritid på at vise vejen for især de nye stævnedeltagere… Caroline, Nadia, Salka, Catharina, Victoria, Amalie og naturligvis David . ( Claes og jeg var flyvere, så ingen var overladt til dem selv). Unger i skal vide hvor vilde i er, et er at i er forbilleder for alle de unge kæmpere, i vælger simpelthen også at være der når de har brug for jer… Ord kan ikke beskrive den respekt i fortjener……..
Man kan heller ikke komme uden om den massive skare af familie og venner der kom til Gladsaxe for at bakke alle kæmperne op, så skønt.

Alle kæmpere blev klappet ud af deres tatami efter deres kata. Amager Genseiryu Karate Do Kai blev både set og hørt…
Og når jeg skriver set så blev der i alle aldersklasser viste utrolig flot karate, og alle gjorde klubben utrolig stor ære..
Lørdag havde vi to rene Amager Karate finaler i hhv 8 års klassen ( Mille og Tilde) og i 13 års klassen ( Luna og Puneh)
Herudover kæmpede kaérne sig til yderligere to finaler hvor vi i begge tilfælde to guldet… Herudover blev der lørdag vundet 4 bronzekampe og 8 gik desværre til modstanderen, men alene det at have så mange kæmpere i kamp om metal er jo helt fantastisk….

Klubben havde debut på mange måder… 6 af vores kæmpere havde snakket om at deltage i holdkata, meeeen det der med at bevæge sig på ukendt grund kan være svært… så hvad gør man ?? Man tilmelder dem og fortæller det bagefter… resultat… to hold : et hold i klassen under 14 år og et over 14 år.

Og lørdag skulle det første hold op i holdkata. David, Aleksander og Oskar. Spændingen var uudholdelig… og f…… om ikke drengene iskoldt gik ind og kæmpede sig til semifinalen….Her blev de dog slået af de nykårede danmarksmestre… men lod sig ikke skræmme og vandt en superflot bronze medalje i opsamling… i HOLDKATA… WAUW.. flot drenge…

Samtidig havde vi Jakob på tatamien ved siden af i kategorien 35+, der også lige hev Guld med hjem! Flot arbejde!

Klapsalver og glædesudbrud i flæng fra tilskuerpladserne var ikke til at tage fejl af!

Lørdag aften var David i kamp i kumite… han præsterede en helt vanvittig disciplineret indsats hvor alt hvad der var aftalt blev overholdt… Damn du er vild knægt… David måtte desværre se sig slået i bronzekampen, og jeg gør mig for god til at nævne dommerpræstationer, men vælger at fokusere på Davids flotte indsats.

Så alt i alt en helt vanvittig lørdag…. 5 guld, 2 sølv og 4 bronze.

Søndag var det tid til 14 år og opefter skulle op..
Amalie og Victoria havde en hård pulje og formåede alligevel at komme i bronzekamp begge to …. Desværre måtte de begge se sig slået på målstregen. Victoria tabte med blot et flag, efter at have slået en kæmper fra Egedal INGEN af vores kæmpere nogensinde har slået…… Vildt Victoria..

I 14-17 års alderen havde vi fire kæmpere med i en gruppe af syv.
Sidste år oplevede vi at have fire Amager Karate piger på skamlen…
I oplevelsen står man og tænker” Det sker once in a lifetime” men nej… Pigerne havde valgt det anderledes.. Så f…… jo igen… 4 Amager piger på skamlen…. Målløst står man og tænker: ” to år i træk ??” er det muligt ?? er det gjort før ? ikke hos os …. Det bliver jo vildere og vildere….. og jo træerne vokser faktisk ind i himlen engang imellem.

I de efterfølgende puljer 16-34 år tog John Bronze og i  16-17 år drenge tog Eik også Bronze med Gensei Shodan…. Stærkt D’herrer!.

Hvad er der i vandet på Amager ????

Og så til dagen sidste event…… Holdkata +14 år..
Så står vores tre unge piger Salka, Catharina og Nadia og alle andre hold var voksne sortbælter. Så må man jo fortælle pigerne at nu har i chancen for at slå de erfarne…..
Det er vigtig at vide at der var utroligt varmt i hallen, og kondens spiller en stor rolle for det vand der skaber sig bag duggede briller, på en højtspændt coach, vand der måske rammer kinden da mine tre piger i finalen tager 4 ud og 5 flag og vinder klubbens første guldmedalje i HOLDKATA…….

En oplevelse man vil være taknemmelig for for evigt. WAUW

Nadia valgte ubeskedent at hive to guld og en sølv til samme stævne og sætter ny rekord… ( Tog lige den stolte far hat på, håber i forstår)

Søndagens resultat:
3 guld 1 sølv og 4 bronze

Samlet resultat:
8 guld
3 sølv
8 bronze

Og holdkata medaljerne er kun talt for en medalje naturligvis.

En kæmpe tak til især vore store piger ( og David), til Claes og til alle kæmpere, deres forældre og alle der kom og støttede op .. og naturligvis til Shihan for at hjælpe med stævnetræningen… Uden dig havde de ikke rykket sig så vildt. TAK

OSU

Pigerne tager Guld i Holdkata første gang de stiller op.

Medaljeoverrækkelse

Drengene tager Bronze i Holdkata

Loading